The Caribbean Las Vegas Show op 2-3 december 2011 in Ahoy met live Belle Perez, Grupo Gale uit Colombia

Nooit eerder vertoond in de wereld

De meest unieke en spectaculaire Caribbean Las Vegas Show® in Nederland met speciale gasten als Belle Perez en Bouke (Mister Las Vegas) in concert.

Tijdens The Caribbean Las Vegas show© op 2 en 3 december in Ahoy treden nationale en internationale sterren voor u op.

Het wordt een show van wereldklasse in prachtige Las Vegas decors met swingende muziek.

In het Las Vegas deel brengt illusioniste Sittah met haar Angels een wereldprimeur in Las Vegas stijl;

een act zoals nog nooit eerder is vertoond in de wereld nu als primeur in Ahoy.

Onder meer Mister Las Vegas Bouke met een tribute aan Elvis Presley met de originele pianist van Elvis Presley Glenn D. Harding(TCB)band en Franklin Brown met een tribute aan mister Tom Jones zorgen voor muzikaal Las Vegas spektakel. Als primeur maakt de zus van Esmee Denters, Daphne Denters haar debuut als solo zangeres.

De topper van het Caribbean deel van de show is het Colombiaanse salsa orkest Grupo Galé onder leiding van Diego Galé speciaal overgevlogen uit Colombia.

Dit orkest speelt de meest dansbare salsa van het universum. In het voorprogramma van Grupo Galé schittert Belle Perez met haar nieuwe band ‘ook een primeur’.

Wij hebben speciale kortingsactie voor jullie bij Seetickets van 10% korting

Hierbij de actielink voor de Kortingsactie bij SeeTicket:

http://webshop.seetickets.nl/ppredirect.aspx?pp=qtcs2&sh=TCS&referrer=kortinsgactie&ns_campaign=lasvegasshow&ns_mchannel=web&ns_source=kortingsactie&ns_linkname=tcs&ns_fee=0

Let op dat de actielink vanuit deze mail wordt gekopieerd en niet vanuit de browser, anders zal de actie niet zichtbaar zijn voor anderen.

Zorg er ook voor dat de juiste actievoorwaarden bij deze link worden vermeldt:

Deze actie is online alleen te boeken via de actielink en als uw browser cookies accepteert. Maak gebruik van de prijssoort “Kortingsactie” om de actie te boeken of bestel telefonisch via 0900 1353 (45 cpm) o.v.v. “Kortingsactie” als deze prijssoort niet verschijnt. Wijzigingen voorbehouden.

www.thecaribbeanlasvegasshow.nl