Stichting Zomerkampen Breda organiseert drie kampweken voor kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 16 jaar uit Breda en omstreken. Het brakkenkamp (6-9 jaar) en het tienerkamp (10-12 jaar) worden gehouden op het terrein Sparrenhof in Tilburg. Het jongerenkamp (13-16) gaat fietsen in de omgeving van Tilburg en overnacht op verschillende plaatsen.

De kampen worden gehouden in de eerste drie weken van de zomervakantie van het basisonderwijs. De derde week is voor kinderen uit het speciaal onderwijs. Week 1 is van 11 t/m 16 juli 2011, week 2 van 18 t/m 23 juli 2011 en week 3 van 25 t/m 29 juli 2011. Op 30 juli vind er een erg gezellig afsluitingsfeest plaats voor alle vrijwilligers.

Wij zoeken enthousiaste vrijwilligers die er met een tof team voor willen zorgen dat alle kinderen een super gaaf zomerkamp hebben. Vooraf organiseren wij een kennismakingsdag en een trainingsweekend waarin nieuwe en oude vrijwilligers kennis met elkaar kunnen maken en alvast van de ‘ZOKA-sfeer’ kunnen proeven.

Wil je graag mee als vrijwilliger, kijk dan op www.zomerkampenbreda.nl/vrijwilligers en geef je op! Als je nog vragen hebt of je wilt graag meer informatie, kun je altijd mailen naar info@zomerkampenbreda.nl.

Tot ZOKA!B)