Genieten van zon, zee, strand, yoga en de heerlijkste kookworkshops in een 5-sterren kookstudio. Golden Tulip Strandhotel Westduin ligt direct achter de laagste duinovergang op Walcheren, slechts 50 meter van zee en strand. De ideale locatie voor een heerlijk yoga en kookweekend. Geniet van de zilte zeelucht, de bruisende branding en de adembenemende kustlijn. Geniet van ontspannende yoga en leer de heerlijkste vegetarische gerechten te bereiden in onze 5-sterren kookstudio. Een weekend om frisse energie op te doen en optimaal te ontspannen.

Een yoga en kookarrangement bij Golden Tulip strandhotel Westduin is yoga aan zee, in een mooie duinpan of in een mooie yogazaal met veel licht. Het weekend is geheel verzorgd en is voor zowel beginners als gevorderden. Dat geldt zowel voor de vegetarische kookworkshops als de yoga en meditatie workshops.

Elke maand kunt u kiezen uit een uniek, heerlijk en ontspannend yoga en kookarrangement aan zee. Elke maand is er een nieuw programma dat is samengesteld door maar liefst 8 erkende yogadocenten. Zij verzorgen tijdens de verschillende yoga en kookarrangementen de yogaworkshops. Wilt u meer weten over de yogadocenten, kunt u hierover informatie vinden onder het kopje “Even voorstellen” op deze website (of klik hier). Daarnaast zijn de vegetarische kookworkshops tijdens het weekend afgestemd op de yogaworkshops om te zorgen voor een uitstekende balans en een evenwichtig maar vooral heerlijk yoga en kookarrangement. U kookt tijdens het weekend altijd in onze 5-sterren kookstudio (de hoogste classificatie van de Nederlandse Kookstudio Classificatie) samen met de deelnemers van het yoga en kookarrangement. De kookstudio bevind zich in het Golden Tulip Strandhotel Westduin zelf. De yoga workshops worden gegeven in onze prachtige yogazalen met veel natuurlijk licht, in een mooie duinpan of aan zee. Kijk op http://yogaenkookweekend.nl/home voor alle informatie.

http://yogaenkookweekend.nl/assets/templates/yoga/images/wrapper/content_foto2.jpg