HappyDay'Co S.C.

HappyDay’Co S.C. is een jong, creatief en enthousiast studentenbedrijf uit Tilburg en bestaat uit zeven studenten van de opleiding International Event, Music and Entertainment Studies – Commerciële Economie die dit jaar met behulp van de organisatie Jong Ondernemen een eigen onderneming hebben opgestart.

Wat is Jong Ondernemen?

Jong ondernemen is een organisatie die studenten kennis laat maken met het bedrijfsleven. Jong Ondernemen leert ons werken vanuit het principe ‘learning by doing’. Zo bieden ze ons de mogelijkheid om een eigen bedrijf te starten en dit ook daadwerkelijk te runnen en dit doen wij met HappyDay’Co S.C.

Wij zijn gespecialiseerd in decoratiepakketten die wij te koop aanbieden. Bent u binnenkort jarig of heeft u zin om een spetterend feest te organiseren maar heeft u geen zin en tijd om uren te zoeken naar decoratie, dan bent u bij HappyDay’Co S. C. aan het juiste adres.

In ons decoratiepakket is veel leuks te vinden zoals versiering, aankleding voor een leuk gedekte tafel en diverse accessoires. Ook ontvangt u een document met allerlei lekker recepten voor hapjes en een lijst met muziek die bij het thema past.

De decoratiepakketten die wij aanbieden zijn:

- Helemaal Hollands

- Duits Bierfest

- Spaanse nachten

- American Party

- Braziliaans Carnaval

- China Town

Bezoek ook eens onze website: www.happydayco.nl